Hardangervegen 21, 5224 Nesttun

Om Hult IT

Hjem » Om oss » Om Hult IT

Om Hult IT AS

Vi er et IT selskap lokalisert i Bergen som fokuserer på IT-drift i små og mellomstore bedrifter.

Vi leverer konsulenttjenester i forbindelse med drift av IT-systemer i tillegg til programvare, service, maskinvare, rekvisita og totale strategiske IT-løsninger. Gjennom lang erfaring og gode tilbakemeldinger vet vi at vi fungerer godt som våre kunders IT-avdeling, og at vi bidrar til en bedre IT-hverdag for brukerne. Vår kompetanse skal være bred, og oppdatert! Vi holder fokus på på leveranse av tjenester med høy kvalitet og god kundeservice. Sentrale begrep som fleksibililtet og engasjement ovenfor kunden er viktig for å kunne levere de tjenester vi ønsker å tilby. Vi kan hjelpe dere hvis:

Behov for en IT - driftspartner

Mange små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og trenger hjelp fra en ekstern IT-driftspartner som er der når behovet melder seg eller til å ta seg av all daglig IT-drift for din bedrift.

Vi kan bidra til en stabil og sikker IT-plattform, med effektive og fornøyde brukere. Vi håndterer små og store problemstillinger i IT-driften for din bedrift. Vi holder bedriftens systemer oppe og tilgjengelig for brukerne, og har god responstid for optimal drift.

Bedriften har egen IT-avdeling

I små og mellomstore bedrifter som har en IT-avdeling er ofte IT-avdelingen skalert for normale driftssituasjoner. Det vil si at det til tider er behov for noen flere ansatte. Vi er din personlige IT-medarbeider når du behøver det.

Vi kan bidra til en bedre IT-situasjon i de tider avdelingen trenger økt kapasitet. Vi tilbyr kvalitet og utvidet stabilitet for bedriften, og kan være med på å forebygge brannslukking i fremtiden.

Per 2023 er vi 11 ansatte i bedriften som er lokalisert i Fana, sør for Bergen. Vi samarbeider i tillegg med en liten bedrift innen telekom, alarm og overvåkning, som ved behov kan supplere våre tjenester.

Kanskje din bedrift er vårt neste prosjekt

Book et møte med oss

Hardangerveien 21, bygg C1, 2. etg. 5224 NESTTUN