Hardangervegen 21, 5224 Nesttun

Om oss

Hvem er vi

Erfaring - Service - Sikkerhet

Hult IT er et IT-selskap basert i Bergen som spesialiserer seg på å levere IT-driftsløsninger primært til små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr et bredt spekter av konsulenttjenester, inkludert administrasjon av IT-systemer, programvare, maskinvareleveranser, serviceoppdrag og strategiske IT-løsninger.

Vår omfattende erfaring og positive kundetilbakemeldinger underbygger vår evne til effektivt å fungere som en ekstern IT-avdeling for våre kunder.

Ønsker dere en IT driftspartner?

Mange små og mellomstore bedrifter mangler en intern IT-avdeling og står derfor overfor behovet for pålitelig ekstern IT-støtte. Det er her vi kommer inn. Vårt team er alltid klart til å bistå, enten for løpende IT-utfordringer eller for fullstendig håndtering av din daglige IT-drift.

Vårt mål er å sikre en stabil og sikker IT-infrastruktur, hvor effektiviteten og tilfredsheten til brukerne står i sentrum. Vi tar hånd om både mindre bekymringer og større utfordringer i din IT-drift, holder systemene dine operative og tilgjengelige, og sikrer rask respons for å opprettholde optimal driftseffektivitet.

Har dere egen IT-avdeling?

I mange små og mellomstore bedrifter er IT-avdelingen dimensjonert for vanlig drift, noe som kan føre til kapasitetsutfordringer i spesielle situasjoner. I disse tilfellene fungerer vi som en ekstra ressurs for din IT-avdeling, tilgjengelig akkurat når du trenger det.

Vår rolle er å styrke din IT-situasjon i perioder hvor det er behov for ekstra kapasitet. Vi bringer kvalitet og ekstra stabilitet til din virksomhet, og hjelper til med å unngå kritiske situasjoner før de oppstår, slik at din bedrift kan fortsette å operere effektivt og problemfritt."